GUNA bioterápiás fájdalomcsillapítás …hogy ne fájjon!

Dr.  Juhász Éva

Dr. Juhász Éva

Háziorvos, INSUmed orvosi fogyókúra tanácsadó

Weboldal: https://www.dietadoktor.hu
Telefon: +36 30 559 6121

Mozgásszervi fájdalomcsillapítás a szervezet fiziológiai működésének helyreállításával.

Magyarországon a lakosság közel 71%-a szenved reumatológiai betegségekben. Sajnos, ezek a betegségek nem csak az időseket, hanem a fiatalokat is érintik.

A reumás elváltozások fájdalmat és merevséget okoznak az izmokban, inakban, gerincben, ízületekben. Napjainkban egyre gyakoribbak a gyulladásos és a kopásos ízületi elváltozások. Ezek a betegségek a gerinc, a porckorongok, a csontok, az ízületek és az azt körülvevő szalagok, izmok és inak megbetegedései. Jellegzetesek még a gyulladások (anyagcserezavar, autoimmun) vagy túlterhelés után a kopásos ízületi elválasztások, a gerinc diffúz fájdalmai, valamint a végtagfájdalmak.

A GUNA MD orvosi injekció mozgásszervi-ízületi, kopásos, gyulladás, túlerőltetés, sportsérülések során fellépő izom, illetve idegi eredetű fájdalom csökkentésében segít.

GUNA rövid bemutatása:

Az olasz GUNA cég több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszer, a kozmetikumok és orvostechnikai eszközök kutatásában és gyártása terén. A GUNA Kutatási Központ és a hozzá kapcsolódó Milánói Egyetemi tanszék kutatói munka eredményeképpen kifejlesztette a Guna Pain Management Injektálható készítményeket. Ezek új megoldást jelentenek az ízületek terápiájában, az artrózis és a izomfájdalmak kezelésében.

Alapelvei: az emberi természetes folyamatok megértése, finom befolyásolással történő helyreállítása, természetes hatóanyagok felhasználásával, mellékhatások minimalizálásával.

A hatékonyságot a kollagén tartalmú steril injekciós készítménnyel (2ml-es ampullával) érhetjük el. A kollagén egy vizet és segéd összetevőket tartalmazó izotóniás oldatban található . Ezen összetevők természetes ásványi és növényi anyagok, amelyek lehetővé teszik a kollagén kedvezőbb és jobb bejuttatását a fájdalmas területre, akupunktúrás pontjaira. A csak orvos által alkalmazható GUNA MD injekció más steril oldatokkal is kombinálható.

A készítmény célja, hogy javítsa az ízületek anatómiai szerkezetének szövettani felépülését, amely a kollagén által mechanikai támogatást nyújt, hatékony és természetes állványzatot képez, a stabilitást erősíti . Mindezzel pozitív hatást gyakorol az ízület mozgásokra, a fájdalomra és az életminőségre.

Árak: A konzílium és az injekció beadása 4000 Ft, A sportorvosi kollagén ampulla 4500Ft/db. A kezelés hetente, kéthetente történik, 4-6 alkalommal.

Amennyiben, bármilyen kérdése lenne, keressen bizalommal: Dr Juhász Éva, háziorvos +36305596121

Ha tetszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!

Share on facebook
Share on google
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kapcsolat

Kereskedő Emőke
Phone: + 36 70 611 2553
Email: emoke@elso80ev.hu
Cím: (Empátia iroda) Budapest, Petőfi Sándor u. 9, 1052
Hivatali órák: hétköznap: 09:00 - 17:00